Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - طي سال‌هاي اخير نحوه پرداخت وام‌هاي خرد با تحولات بسياري همراه بوده است. درحالي که همواره دشواري دريافت وام‌هاي کوچک توسط مردم و همچنين تأمين وثايق درخواستي از سوي بانک‌ها مهمترين معضلات اين بخش بوده است.

به گزارش سرويس اقتصادي جام نيـوز، اين مشکلات در دوره‌هاي گذشته باعث شد تا به دليل نداشتن ضمانت، وثايق کافي و بوروکراسي‌هاي اداري بخشي از جامعه بخصوص اقشار کم درآمد از دريافت آسان تسهيلات محروم شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برهمين اساس بانک مرکزي با رونمايي از کارت‌هاي اعتباري عام که وام‌هاي 10، 30 و 50 ميليون توماني را تأمين مي‌کرد نخستين گام را برداشت تا با يک بار اعتبارسنجي و تأمين وثيقه مشتريان خوش حساب هميشه به تسهيلات دسترسي داشته باشند.

از روز 27 ارديبهشت ماه امسال با ابلاغ بخشنامه‌اي جديد بانک مرکزي دومين گام را براي سهولت دسترسي شهروندان به وام‌هاي خرد برداشت. براساس اين بخشنامه بانک‌ها موظفند درقبال پرداخت وام‌هاي 5 ميليون توماني حساب يارانه‌اي متقاضي را به عنوان وثيقه بپذيرند.

درباره جزئيات اين طرح مدير اداره مطالعات و مقررات بانکي بانک مرکزي با بيان اينکه سرپرستان خانوار مي‌توانند حساب يارانه نقدي خود را به عنوان ضمانت وام 5 ميليون توماني معرفي کنند، گفت: بازپرداخت اين تسهيلات 5ساله و نرخ سود 18 درصد است.

حميدرضا غني آبادي در گفت‌ و‌گو با مهر با تشريح جزئيات تمهيدات جديد بانک مرکزي براي ارائه تسهيلات آسان به مردم گفت: بانک مرکزي در سال 96 در صدد است که روش‌هايي را براي تأمين وثيقه آسان از سوي مردم در دستور کار قرار دهد. به گفته وي به دليل اينکه اکثريت و قاطبه سرپرستان خانوار، يک حساب يارانه‌اي دارند، در واقع اين تدبير اتخاد شد که به پشتوانه يارانه و حساب يارانه‌اي، امکان صدور کارت اعتباري فراهم باشد و در واقع، وثيقه مورد نياز بانک، به صورت خودکار تأمين شود.

مدير اداره مطالعات و مقررات بانکي بانک مرکزي افزود: متقاضيان کارت هاي اعتباري با ضمانت قرار دادن حساب هاي يارانه‌اي مي‌توانند از وام استفاده کنند؛ به اين معنا که مردم با پشتوانه قرار دادن حساب هاي يارانه‌اي خود، حداکثر تا سقف 5 ميليون تومان با عقد مرابحه و امکان بازپرداخت حداکثر 5 ساله و سود 18 درصد، وام دريافت کنند که بازپرداخت تسهيلات، به صورت خودکار از محل يارانه‌هاي نقدي از سوي دولت باشد.

وي اظهار داشت: مبالغ اين وام‌ها، صرفاً براي خريد کالا و خدمات بوده و تراکنش‌هاي مالي برداشت وجه و انتقال وجوه، امکانپذير نيست؛ بر همين اساس، بخشنامه مربوطه در 27 ارديبهشت ماه امسال به شبکه بانکي ابلاغ شده و قابليت اجرايي دارد.

تسهيلات بانکي در قالب «ياراکارت» اعطا مي‌شود

بانک مرکزي به منظور پوشش گسترده کارت‌هاي اعتباري در کشور و تسهيل بهره‌مندي تمام اقشار جامعه از تسهيلات بانکي به پشتوانه يارانه واريزي به حساب خانوارها که در نهايت مي‌تواند منتج به افزايش قدرت خريد خانوارها و ارتقاي رضايتمندي جامعه از نظام بانکي و کمک به توليد و اشتغال داخلي مي‌شود، طرح «ياراکارت اعتباري» را به شبکه بانکي ابلاغ کرد.

براساس اين بخشنامه که 27 ارديبهشت ماه ابلاغ شد تمام سرپرستان خانوارها که مشمول اخذ يارانه هستند، مي‌توانند با ارائه درخواست براي اخذ ياراکارت اعتباري به مؤسسه اعتباري مراجعه کنند.ياراکارت اعتباري در قالب عقد مرابحه توسط مؤسسه اعتباري صادر و تسهيلات آن به صورت نسيه اقساطي به اشخاص مشمول اعطا مي‌شود.همچنين به هر خانوار مشمول دريافت يارانه، صرفاً يک فقره ياراکارت اعتباري اعطا و کارت مزبور به نام سرپرست خانوار صادر مي‌شود.

طبق روش‌هاي طراحي شده بازپرداخت تسهيلات اعطايي به صورت خودکار از محل حساب‌هاي يارانه‌اي اشخاص انجام مي‌پذيرد و بدين سبب ريسک ناشي از عدم پرداخت اقساط از سوي اشخاص مشمول به حداقل مي‌رسد.

سقف تسهيلات اعطايي به اشخاص مشمول نيز با توجه به ميزان يارانه خانوار تعيين مي‌شود.
نامه نيوز
110


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۷۱۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور

حجت‌الاسلام مهدی متقی‌فر گفت: پارسال ۹۰۶ هزار و ۹۶۸ نفر متقاضی دریافت تسهیلات ازدواج بودند که از این تعداد ۸۶ درصد تسهیلات خود را دریافت کردند و ۱۴ درصد باقیمانده در نوبت دریافت هستند.

او افزود: سال گذشته ۱۶۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات ازدواج از سوی بانک‌های عامل به متقاضیان پرداخت شد.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوان اظهار امیدواری کرد با تدبیر بانک مرکزی، امسال شاهد ایجاد صف‌های طولانی برای دریافت وام ازدواج در کشور نباشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • نحوه مقابله با چک‌های برگشتی: راهنمای جامع
  • تذکر کمیسیون اصل نود به ۴ دستگاه برای پیوستن به سامانه اعتبارسنجی
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند
  • این حساب‌های بانکی مشمول مالیات می‌شوند/ اعلام جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی
  • معرفی بیش از ۹۷۰۰ گیلانی برای دریافت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟ | نحوه شناسایی حساب های غیر تجاری
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • نرخ کرایه تاکسی‌ در قزوین کاهش یابد