Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر راه و شهرسازی از روند کند پرداخت تسهیلات ساخت مسکن در بافت‌های فرسوده انتقاد کرد و گفت: ‌دولت به‌ ساکنان منازل مسکونی در بافت‌های حاشیه شهر‌ وام‌های یارانه‌ای می‌دهد. ۰۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۰ استانها خراسان شمالی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد سیدمحمد پژمان در حاشیه جلسه ستاد بازآفرینی شهری خراسان شمالی در جمع اصحاب رسانه و خبرنگاران استان اظهار داشت: شرکت بازآفرینی شهری ایران مسائل و موضوعات مربوط به بازآفرینی را در سه حوزه منازل مسکونی، زیرساختی و روبنایی دنبال می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

20 درصد از مساحت شهر بجنورد جزو بافت فرسوده و قدیمی استهدف‌گذاری ساخت 53 هزار واحد مسکونی بافت فرسوده در 6 سال در استان ایلامتهران| دفاتر تسهیل‌گری بازآفرینی بافت فرسوده در اسلامشهر راه‌اندازی می‌شود

وی با بیان اینکه ساکنان منازل مسکونی بافت‌های فرسوده می‌بایست از مشوق‌های دولتی در راستای بهسازی و بازسازی منازل خود بهره ببرند٬ افزود: ساکنان منازل مسکونی بافت‌های حاشیه شهر باید با استفاده از مشوق‌ها، تخفیفات و تسهیلات بانکی که دولت در قالب وام‌های یارانه‌ای در اختیار آنها قرار می‌دهد در جهت نوسازی و بازسازی منازل مسکونی خود استفاده کنند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران تصریح کرد: مشکلات زیرساختی، روبنایی، نارسایی‌های در عبور و مرور، عرض معابر، کمبود فضا و سرانه‌های خدماتی موضوعات زیر ساختی از طریق جمع آوری آب‌های سطحی، مشکلات آب و فاضلاب و تامین آب و برق از دیگر موضوعاتی است که شرکت بازآفرینی شهری در جهت حل آن‌ها گام بر می‌دارد.

پژمان با بیان اینکه در حال حاضر بیش از دو هزار پروژه در کشور در حوزه بازآفرینی شهری در در دست اقدام است٬ خاطرنشان کرد: شرکت بازآفرینی شهری در قالب هیئت‌های اجرایی هر استان و اختیارات و امکانات این شرکت را از سطوح ملی به استان تفویض کرده تا با انسجام و هماهنگی تمامی دستگاه‌های اجرایی مشکلات بازآفرینی شهری در هر استان تعیین و تکلیف شود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران یکی از سیاست‌های محوری دولت را برای بازآفرینی شهری عنوان کرد و در ادامه افزود: پروژه های بازآفرینی شهری به تمام موضوعات زندگی مردم می‌پردازد و هرکدام از این شاخص‌ها به یک دستگاه اجرایی مربوط می‌شود لذا در حوزه نوسازی و بازآفرینی شهری دستگاهی وجود ندارد که نقش نداشته باشد. شایسته است دستگاه‌های اجرایی با توجه به توان و ظرفیت‌های خود در جهت حل مشکلات بافت های فرسوده گام بردارند.

وی با تاکید بر این که تمام منابع و امکانات شرکت بازآفرینی شهری به دولت اختصاص دارد٬ اذعان داشت: آسیب های فراوانی که از گذشته تا به امروز شکل گرفته ناشی از نوع رویکرد و زندگی در بافت‌های فرسوده است. دولت تاکید ویژه‌ای در جهت بسیج همه جانبه دستگاه‌های اجرایی و خدمات رسان در جهت حل مشکلات بافت‌های فرسوده دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: انتظار می‌رود سازمان برنامه و بودجه کشور نسبت به تسریع مبادله موافقتنامه‌ها و تامین اعتباری که از محل صندوق ملی توسعه با موافقت مقام معظم رهبری برداشته شده اهتمام بورزد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به اینکه تاکنون 6 هزار نفر از متقاضیان تسهیلات موفق دریافت شده‌اند٬ اضافه کرد: منابع 20هزار فقره تسهیلات ارزان قیمت در اختیار بانک‌ها قرار گرفته و تا به امروز٬ 18 هزار نفر از افرادی که پروانه بافت‌های فرسوده را دریافت و متقاضی اخذ تسهیلات هستند به بانک‌ها معرفی شده اما تنها شش هزار نفر تسهیلات دریافت کردند و مابقی در حال تکمیل پرونده جهت دریافت وام می‌باشند.

انتهای پیام/ش

R7719/P/S6,55/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۳۴۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی با آزادسازی حریم ریلی «منطقه ۱۷ تهران»

به گزارش خبرگزاری مهر، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی امروز (۶ اردیبهشت) در حاشیه بازدید رئیس‌جمهور از محلات شهر تهران، گفت: خط راه آهن در (منطقه ۱۷ شهری تهران) طی سال‌های اخیر به دلیل ایجاد آسایش و امنیت از روی زمین به زیر زمین منتقل شده است، البته پس‌از این عملیات چندین موضوع از جمله ایمنی تونل احداث شده، تهویه مناسب تونل، روشنایی کافی تونل و همچنین امکان تخلیه سریع مسافران هنگام بحران نیز مورد تاکید قرار گرفته است.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه تاکید کرد: طی توافق شرکت راه آهن با شهرداری تهران بنا شد تا زمین‌های روی تونل ریلی زیرزمینی برای رفاه حال مردم واگذار شود. همچنین در این توافق شهرداری تهران، مکلف به مناسب سازی، ایجاد فضای سبز و احداث پیاده رو شد که هم اکنون بخشی از فضای سبز و پیاده روها برای رفاه حال مردم منطقه ایجاد و بخشی از کار باقی مانده است.

وی با اشاره به اینکه اکنون اختلاف نظرهایی در خصوص زمین‌های روی این تونل ریلی زیرزمینی وجود دارد، تصریح کرد: در خصوص حریم‌های مسیر راه آهن باید تصمیم گیری و در حریم ۱۷ متری، ایمنی الزامی است. همچنین ایمنی در حریم ۳۰ متری برخی مناطق نیاز است تا تسهیلگری‌هایی انجام شود.

بذرپاش ادامه داد: در صورت تصویب هیأت وزیران، محدوده ۳۰ متری از حریم ۱۷ متری ریلی که اکثراً نیز بافت فرسوده است امکان نوسازی را پیدا می‌کنند. این حریم‌ها با رعایت حقوقی که باید به دولت و راه آهن پرداخت شود آزادسازی می‌شوند و مجوز ساخت و ساز خواهند یافت.

نوسازی بافت فرسوده شهری سیاست اصلی دولت است

وی با تاکید بر اینکه نوسازی بافت فرسوده سیاست‌های اصلی دولت است، توضیح داد: ۱۳ هزار پلاک در منطقه ۱۷ تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به عنوان پلاک فرسوده هستند و در صورت موافقت هیأت دولت با امکان ساخت و ساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی می‌شود.

بذرپاش گفت: با آزادسازی ۱۳ هزار پلاک فرسوده حریم ۳۰ متری تونل ریلی منطقه ۱۷ تهران امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی فراهم می‌شود که گشایش خوبی برای شهر تهران خواهد بود.

کد خبر 6088805 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • شناسایی ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان در بافت‌های فرسوده
  • پرداخت تسهیلات وام مسکن را پیگیری کنید
  • پرداخت تسهیلات وام ها را پیگیری کنید
  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود
  • دولت سیزدهم برای مناطق جنوبی تهران چه برنامه هایی دارد؟ | نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • عزم دولت و شهرداری برای حل مشکلات مناطق جنوبی تهران | از نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند
  • کاهش بافت فرسوده گرگان با افزایش نوسازی
  • وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران
  • ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی با آزادسازی حریم ریلی «منطقه ۱۷ تهران»