Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین میرزایی با بیان اینکه اگر سرپرست خانواری سیم‌کارتی به نامش نباشد باید سیم کارت بخرد، گفت: تمامی کسانی که از سرپرستان خانوار سیم کارت ندارند ۲.۵ میلیون نفر هستند. هرکس تا ۳۱  فروردین سیم کارت تهیه و کد ملی خود را ارسال کند تا شب قبل از ماه مبارک رمضان وام خود را دریافت خواهد کرد.  

به گزارش تابناک اقتصادی، امروز مورخه 28 فروردین ماه 1399 تابناک اقتصادی طی مطلبی با عنوان "دریافت وام یک میلیونی برای این خانوار‌ها به بن بست رسیده است؟ / راهکار دولت چیست؟" به بررسی ابعاد و ابهامات وام یک میلیون تومانی که قرار است به همه خانوارهای یارانه بگیر تعلق بگیرد، پرداخت و در انتهای این مطلب سئوالاتی را مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از این سئوالات این بود که سرپرستان خانوارهایی که سیم کارت به نامشان نیست چه کنند؟ یا کسانی که دسترسی به تلفن همراه ندارند و پیامکی دریافت نمی کنند، چه کنند؟

حسین میرزایی سخنگوی تسهیلات حمایتی کرونا امشب 28 فروردین 1399 در یک لایو اینستاگرامی به برخی از این پرسش ها و ابهامات موجود پاسخ داد.

مبلغ وام و کارمزد آن

حسین میرزایی با بیان اینکه قرار است برای کلیه خانوار یارانه بگیر یک میلیون تومان واریز شود در مورد کارمزد وام گفت: با توجه به قرض الحسنه بودن این وام کارمزدی در حدود 4 درصد در نظر گرفته شده است.

88 میلیون پیامک برای 25 میلیون خانوار

سخنگوی تسهیلات حمایتی کرونا توضیح داد: به دلیل حجم بالای پیامک های ارسالی، این پیامک ها در نوبت های مختلف ارسال می شود و در مجموع برای ۲۵ میلیون خانوار ۸۸ میلیون پیامک ارسال می شود چون برخی از سرپرستان خانوار سیم کارت های مختلفی دارند و این پیامک ها تا پایان هفته (ساعت ۲۲ روز جمعه) فرستاده می شود و افراد تا ساعت ۲۴ روز یکشنبه (۳۱ فروردین ماه) فرصت دارند درخواست خود را اعلام کنند.

سرپرستان خانوارهایی که سیم کارت به نامشان نیست چه کنند؟

او با بیان اینکه اگر سرپرست خانواری سیم‌کارتی به نامش نباشد باید سیم کارت بخرد، گفت: تمامی کسانی که از سرپرستان خانوار سیم کارت ندارند ۲.۵ میلیون نفر هستند. هرکس تا ۳۱  فروردین سیم کارت تهیه و کد ملی خود را ارسال کند تا شب قبل از ماه مبارک رمضان وام خود را دریافت خواهد کرد.  

میرزایی ادامه داد: کسانی که سیم کارت به نامشان نیست تا ۱۸ اردیبهشت ماه فرصت دارند تا به دفاتر پیشخوان مراجعه کنند و سیم کارت رسمی به نام سرپرست خانوار ثبت کنند و وام این افراد پایان ماه مبارک رمضان پرداخت می شود.

تکلیف سرپرستانی که کهنسال هستند و یا دارای معلولیت شدید می باشند و سیم کارت ندارند چیست؟

سخنگوی تسهیلات حمایتی کرونا برای افرادی که کهولت سن (بالای۸۰سال) و افرادی که دارای معلولیت شدید هستند و سیم‌کارت ندارند، گفت: برای سایر اعضای خانواده آن ها، فقط پیامک ارسال می شود و واریزی سرپرست برای آنها صورت می‌گیرد.

خانوارهایی که سرپرستان آن ها در زندان هستند چه کنند؟

سخنگوی تسهیلات حمایت کرونایی در پاسخ سوالی مبنی بر اینکه اگر سرپرست خانوار در زندان باشد چگونه باقی افراد خانوار می توانند وام را دریافت کنند؟ تصریح کرد: برای این گروه هم از سازمان زندان ها پیگیر هستیم و اطلاعاتشان را دریافت خواهیم کرد و بعد از دریافت اطلاعات این وام به حساب یارانه بگیران اعضای خانواده واریز خواهد شد.

مردم به وزارتخانه مراجعه نکنند

میرزایی گفت: از مردم می خواهیم برای دریافت این وام مراجعه حضوری به مراکز و وزارت خانه نداشته باشند و فقط از طریق پیامک مشخصات خود را ثبت کنند.

میزان اقساط وام چقدر است؟

سخنگوی تسهیلات حمایت کرونایی  در مورد میزان اقساط گفت: ۳۵ هزار و ۸۰  تومان مبلغ دقیقی است که از یارانه کل خانوار به عنوان قسط کسر خواهد شد. او ادامه داد: زمان واریز این وام ۴ اردیبهشت ماه است و تا جمعه شب همه افراد پیامک V.Refah دریافت خواهند کرد و بعد از دریافت پیامک لازم است کد ملی سرپرست خانوار با شماره سیم کارتی که به نامش است به سرشماره ۶۳۶۹ ارسال شود.

تکلیف زوجینی که هنوز یارانه جدید نگرفته اند، چیست؟

میرزایی با بیان اینکه زوجینی که تازه ازدواج کرده‌اند و هنوز یارانه جدید نگرفتند جزء مشمولان دریافت وام یک میلیونی هستند، افزود: حساب بانکی ای که یارانه به  آن واریز می‌شده است اگر در حال حاضر مسدود است از عهده ما خارج است و بعد از رفع مسدودیت حساب، وام واریز خواهد شد.

 


 

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: ویروس کرونا سیامک شایقی جهش تولید شبکه اجتماعی شاد سامانه مستعان وام یک میلیونی حسین میرزایی وام یک میلیونی ثبت نام ویروس کرونا سیامک شایقی جهش تولید شبکه اجتماعی شاد سامانه مستعان وام یک میلیونی سرپرستان خانوار خانوار سیم کارت سیم کارت ندارند سخنگوی تسهیلات سرپرست خانوار وام یک میلیون چه کنند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۲۷۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با سفر مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی به آذربایجان شرقی و با برگزاری مراسمی در حضور سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و سرپرست شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید ایران، ۵۹ قطعه زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد.

این مراسم به صورت نمادین چند فقره از قراردادهای واگذاری این قطعات مسکونی در شهر جدید سهند اهدا شد.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در حاشیۀ آئین واگذاری این زمین‌ها گفت: طبق توافقی که با شرکت عمران شهر جدید سهند صورت گرفته، پس از انجام فرایند اداری، در مراحل آتی ۴۲۳ نفر از ایثارگرانِ واجد شرایطِ دیگر نیز صاحب زمین برای ساخت مسکن خواهند شد.

علی اکبر سلمانی با اشاره به مصوبۀ پنجمین جلسۀ کارگروه مسکن ایثارگران در تاریخ بیست و دوم آبان ۱۴۰۲ با امضای معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و مدیرعامل وقت شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید ایران، افزود: این مصوبه مقرر داشته که در اجرایی شدن مفاد ماده ۷ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، شرکت عمران شهر جدید سهند زمین مسکونیِ ۷ هزار نفر از ایثارگرانِ واجد شرایطِ آذربایجان شرقی را واگذار کند که بنیاد شهید استان پیگیر تحقق این مصوبه است.

وی یادآوری کرد: حدود ۲ هزار ۵۰۰ ایثارگر ساکن در آذربایجان شرقی در اولویت نخست واگذاری مسکن قرار دارند و بیش از پنج هزار و ۵۰۰ ایثارگرِ دیگر استان در اولویت‌های بعدی واگذاری مسکن در استان هستند.

سلمانی یادآوری کرد: در سال‌های گذشته نزدیک به ۵۰۰ نفر از ایثارگران مشمول ماده ۷ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، در آذربایجان شرقی صاحب مسکن شده اند و امیدواریم با همکاری مناسب ادارات و مجموعه‌های تابعۀ وزارت راه و شهرسازی در استان، تأمین مسکن همۀ ایثارگران واجد شرایط استان تحقق یابد.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی افزود: قانون، تکلیف تأمین زمین برای مسکن جامعه ایثارگران را بر عهده وزارت راه و شهرسازی قرار داده است و بنیاد شهید تحقق این تکلیف قانونی را با جدیت دنبال می‌کند.

کد خبر 6089363

دیگر خبرها

  • آسفالت ۴۰۰ هزار متر مربع معابر روستا‌های خراسان شمالی
  • آسفالت ۴۰۰هزار مترمربع معابر روستا‌های خراسان شمالی
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد
  • پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • نارضایتی کاربران از ارسال نشدن پیامک بانکی برای تراکنش‌های کمتر از ۳۰ هزار تومان
  • ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار لرستان به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کردند
  • ۵ هزار و ۷۸۰ زن سرپرست خانوار در کرمانشاه تحت پوشش بهزیستی است
  • وعده تأمین اینترنت برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور